Polish Community
Udało się w ogóle komuś zassać patcha? Transfery są zabójcze
Zuletzt bearbeitet von Phobeus#6657 um 24.01.2013, 16:36:09
|
![]() |
Jak chodzi o samego patcha to dało radę go ściągnąć o 1 w nocy :)
Co do gry to nie grałem jakieś dwa tygodnie teraz pograłem do 10 lvl - na stronie oczywiście widzę moją postać natomiast w grze nie mogę się na nią zalogować co więcej nie pokazuje mi jej na liście ;/ jakiś chwilowy bug czy serwer padł? duelist Bartosz 37 lvl
|
![]() |
" Supporter był od 25$ chyba. Wtedy byście się wyróżniali ;) " Optymalizują. Wygląda na to, że jest coraz lepiej. CASUAL GAMER Zuletzt bearbeitet von Gicu#5524 um 24.01.2013, 17:57:48
|
![]() |
" od $15 chyba, bo później był jeszcze brązowy i srebrny. "Bo większość już pobrała grę. Ale na serwerze czasem można odczuć problemy synchronizacji gry. ------------------- pathofexile.eu.org diablo1.ovh.org Diablo 1 Mod http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011 Zuletzt bearbeitet von Noktis#1269 um 13.12.2014, 04:27:29
|
![]() |
SonOfGod87, w moim przypadku był zwykły wipe. Mam na liście stare postacie z 1 lvl., ale nie sprawdzałem, czy dam radę się na nich zalogować.
Co do bugów, bywają. Dzisiaj wywaliło mnie z gry. Gdy się zalogowałem, miałem EQ sprzed 15 minut. Widzę, lud się panoszy z kiwipetami i innymi błyskotkami ze sklepu :P |
![]() |
" I ja także mam na liście stare postacie na 1 lvl'u, bez żadnych itemów itd tam z kiwipetami się panoszą...ja z żabą żabulencją :D [fajnie że chociaż poe jest przeciwne pay2win -oby to się nie zmieniło] 'Cause Im in Beast Mode
|
![]() |
Przed startem open bety było ogłoszenie że postacie zostaną zresetowane do 1 lvl a ich przedmioty usunięte.
"Jest dziesięcioletni plan rozwoju Path of Exile więc co jakiś czas będą dodawali do sklepiku jakieś "błyskotki" no i oczywiście nowe akty. ------------------- pathofexile.eu.org diablo1.ovh.org Diablo 1 Mod http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011 Zuletzt bearbeitet von Noktis#1269 um 13.12.2014, 04:26:51
|
![]() |
" Może ktoś szerzej mnie to wyjaśnić. Gdyż mój angielski jakby do końca nie łapał. :) |
![]() |
Jeśli w zamkniętej becie kupiłeś więcej niż 5 zakładek w skrzynce to napisz do supportu dostaniesz jedną za darmo, plus dodatkową jedną za każde kolejne 5 kupionych zakładek.
Robią to dlatego, żeby nie być stratnym skoro teraz można kupić 6 zakładek w cenie 5. |
![]() |
" aleeeeeeeeeeeż proszę, na szybko tyłumaczone ;) " czyli jak kupiłeś 5 zakładek to dostajesz jedną gratis, kontaktuj się z supportem :) o, Jagerek był szybszy :) 'Cause Im in Beast Mode Zuletzt bearbeitet von Prithvijaj#4779 um 25.01.2013, 05:53:51
|
![]() |